Povestea noastra

Asociaţia Rodul Inimii Prin Iubire

„Deschide-ți aripile, copile și zbori către orizonturi de lumină și culoare! Ridică-te și fă bine în lume!” Așa îmi spunea în fiecare dimineață bunica, pe când stăteam la ea în zilele de vară. Îi spusesem Buna pentru că era cea mai blândă ființă de pe pământ.

De la ea am învățat că bunătatea, dragostea și grija pentru ceilalți sunt cel mai bogat rod al inimii. Rodul care nu te ține doar o toamnă, precum recolta pământului, ci o viață…și dincolo de ea.

Buna mi-a lăsat moștenire credința, gândul la cel de lângă mine și recunoștința de a putea oferi din darul meu, celor în nevoie.

Păstrez cu sfințenie vorbele, îndrumările și bunătatea ei, amintindu-mi ce mi-a spus la finalul călătoriei noastre. „Când va cădea lângă tine o pană, să știi copile, că îngerul și-a întins aripile să te cuprindă.”

Cu gândul asta am luat în palmă pana care s-a așezat cu blândețe lângă mine și punând-o în dreptul inimii am spus „ARIPI” iar toată bunătatea strămoșilor s-a transformat în Asociaţia Rodul Inimii Prin Iubire – manifestare a recunoștinței și a iubirii pentru semeni.

ARIPI este metafora inițierii copilului și întoarcerii lui la rădăcini, pentru a da înapoi din moștenirea primită, bunicilor pe care dorul ii doare.

ARIPI s-a născut din iubire, pentru iubire. Din tinerețe, pentru bătrânețe.

Misiunea noastra este sa fim alaturi de tinerii din mediul rural cu dorința spre evoluție,  conștientizarea din a trece de la victima la creatorul gândurilor și credințelor proprii. Tineri care își doresc sa abordeze viata de zi cu zi dintr-o perspectivă nouă, unde energia este percepută ca și conectare ce produce schimbarea în viața fiecăruia, evoluând la un alt nivel de înțelegere și pace interioară.