Termeni și condiții

Website-ul www.asociatia-aripi.ro, numit în continuare www.www.asociatia-aripi.ro, este proprietatea ASOCIAȚIA RODUL INIMII PRIN IUBIRE .

Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

ASOCIAȚIA RODUL INIMII PRIN IUBIRE își asumă dreptul de a modifică aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

ASOCIAȚIA RODUL INIMII PRIN IUBIRE garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal pe site-ul www.www.asociatia-aripi.ro.ro și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ASOCIAȚIA RODUL INIMII PRIN IUBIRE fără acordul prealabil scris al acesteia.

Accesul și utilizarea website-ului www.www.asociatia-aripi.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găși informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile, imaginile, grafica și alte elemente publicate pe website-ului www.www.asociatia-aripi

www.www.asociatia-aripi– sunt proprietatea ASOCIAȚIA RODUL INIMII PRIN IUBIRE și a furnizorilor săi și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul ASOCIAȚIA RODUL INIMII PRIN IUBIRE a elementelor de mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Pentru raportarea încălcării legii drepturilor de autor, va rugăm să ne contactați pe e-mail  aripibacau@gmail.com sau să sunați la numărul de telefon 0746 752 839.

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a produselor și serviciilor  ASOCIAȚIA RODUL INIMII PRIN IUBIRE

ASOCIAȚIA RODUL INIMII PRIN IUBIRE nu acordă nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistentă pe website-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL WEBSITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.asociatia-aripi.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către ASOCIAȚIA RODUL INIMII PRIN IUBIRE, transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către ASOCIAȚIA RODUL INIMII PRIN IUBIRE La cererilor, întrebarilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de ASOCIAȚIA RODUL INIMII PRIN IUBIRE și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

ASOCIAȚIA RODUL INIMII PRIN IUBIRE  va păstra confidențialitatea acestor informații. Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Garanția produselor

Perioada de valabilitate și condițiile de păstrare ale produselor sunt înscrise pe ambalaj. ASOCIAȚIA RODUL INIMII PRIN IUBIRE este responsabilă de deterioararea produselor în cazul în care acestea nu au fost păstrate în condițiile recomandate.