Zborul celor 1000 de aripi

Dacă citești aceste rânduri, te invit într-o călătorie fascinantă: amintește-ți copilăria ta…momentul în care așteptai cu emoție darurile Moșului Bun. Ce simți? Ce amintiri îți tresar în suflet? Bucuria, nerăbdarea, curiozitatea mirosul de portocale sau ciocolată caldă, zâmbetul sau brațele calde ale mamei, în care zburai fericit ca a venit Moșul cu daruri?

Îți spun un secret: astăzi, poți da aripi acelor emoții, oferindu-le și altor copii…iar tu, vei fi cu 1000 de zâmbete mai bogat, mai împlinit, mai fericit.

Fii astăzi autorul uneia dintre poveștile Asociației A.R.P.I., pentru copiii care își doresc să zboare către un viitor mai blând.

Dacă anul acesta vrei să te implici, alege să-i fii alături unuia dintre copiii proiectului „Zborul celor 1000 de aripi”.
Donează și bucură-te de magia faptelor bune.

„𝙕𝙗𝙤𝙧𝙪𝙡 𝙘𝙚𝙡𝙤𝙧 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ 𝙙𝙚 𝙖𝙧𝙞𝙥𝙞”, adica 1000 de scrisori de la tot atâțea copii, din sate din judetul Bacau: Valea Botului, Fruntesti, Filipeni, Mărăști, Versesti, Coman, Sanduleni, Cucova, Baluța, Fântânele, Sascut Sat, Faraoani, Valea Mare, pentru care noi, Asociatia ARIPI suntem ajutoare de Moș Crăciun.
𝗙𝗶𝗶 𝘁𝘂 𝗠𝗼𝘀 𝗖𝗿𝗮𝗰𝗶𝘂𝗻 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗲𝗶! 🎅🎁🎄
Te așteptăm alături de noi în proiectul „Zborul celor 1000 de aripi” în care 1000 de copii se vor bucura de #MagiaCraciunului 🎑🎄💓
Vino acum alaturi de noi, contacteaza-ne, iar unul din membrii asociației ARIPI va gasi o solutie, să ajungă scrisorile si la tine. 📩📬
𝗙𝗶𝗶 𝘁𝘂 𝗠𝗼𝘀 𝗖𝗿𝗮𝗰𝗶𝘂𝗻 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗲𝗶! 🎅🎁🎄 Te așteptăm alături de noi în proiectul “Zborul celor 1000 de aripi” în care 1000 de copii se vor bucura de #MagiaCraciunului 🎑🎄💓 Vino acum cu comentul tău si spune-ne la câți copii esti dispus să le aduci o bucurie, iar unul din membrii asociației ARIPI te va contacta si va gasi o solutie, să ajungă scrisorile si la tine.

2 thoughts on “Zborul celor 1000 de aripi”

  1. Buna ziua. Multumim pentru interesul acordat proiectului nostru.
   Etapa distribuirii scrisorilor s-a incheiat.
   Acum triem si organizam cadourile.
   Va asteptam alaturi de noi la viitoarele proiecte
   Ganduri bune!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *